2007-10-26

Vi har blivit utmanade av Herr Harry - eller ja, Vegas har blivit det...

Det hela går ut på att;
Varje utmanad hund ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv på sin hemsida och samtidigt ange reglerna för leken. Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista med deras namn. Efter det är gjort skriver man en kommentar i de utmanades gästbok för att de ska kolla in och läsa på ens egen hemsida för mer information.

1 - Vegas, som ju är min första tik påbörjar alltid morgonen med att överta BeeJays filt (hon nästan puttar bort honom för Vegas sover ju själv hela natten i sängen) och börja snutta hejvilt på den. Hon är urbotat korkat söt när hon gör det, trampar med tassarna och in med en stor klump filt i munnen... det låter och blir plaskvått - BeeJay tittar lite konstigt och undrar varför hon sölar på hans filt...

2 - Vegas gillar tydligen öronvaxen på sina kompisar. Inte en speciellt smickrande sak att erkänna om en primadonna - men om man morrar om hunden man gör rent vill röra sig ... då är man nog lite extra förtjust i det ;)
Alternativet är att hon avskyr skitiga öron ... Hmmmmm...

3 - Vegas kan inte för sitt liv gå fint i koppel utanför en konstig ring med en sur gubbe i ett hörn - men innanför är hon en stjärna.... Jo, det är SANT! Inte ens med godis - så matte ger snart upp....

4 - När BeeJay och Vegas busar ute, jagar och rusar - då ger hon honom små tjuvnyp i gumpen - mest för hon kan tror jag ;)

5 - Vegas tycker om att vara väldigt nära. Hon har gett sig den på att när man sitter i soffan och tittar på tv, utan någon filt - då skall hon under tröjan och nära huden... MYS!

6 - Vegas låter alltid som en hel "sjövild & aggresiv karl" när hon träffar på nya & gamla hundbekanta ... tills hon fått hälsa - men det är likadat i leken - man tror nästan hon är lite tokig. Låter som en sjöbuse men svansen (ja det lilla det är) går på högvarv ;) och hon ler och skrattar om vart annat!

Vegas vill utmana
1 - Blessin
2 - Eroz
3 - Celma
4 - Hades - Eva nu får du allt ta och uppdatera lite!
5 - Aisha
6 - Milton

Utöver detta vill Vegas säga - Harry .... du är en sötnos och nu kommer det ta länge innan vi träffas igen!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv