2008-11-12

Dags att tåga man ur huse ....

Expressens reporter erbjuds ha sex med en hund - LÄNK

Den 10 december är det en aktionsdag mot sexuella övergrepp av djur med demonstrationer DET HÄR HÄNDER PÅ PROTESTDAGEN 10:E DECEMBER:
LINKÖPING:Manifestation för ett förbud av sexuella övergrepp mot djur. Klockan 17.00 samlas djurvänner av alla slag på Lilla Torget i Linköping för att visa att vi inte nöjer oss med undanflykter längre, vi kräver ett förbud av sexuella övergrepp mot djur nu! Sprid ordet och ta med dig så många vänner du kan! Hör av dig på mailto:linkoping@djurrattsalliansen.se Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den om du vill ha affischer att sätta upp.

MALMÖ:Fackeltåg för ett förbud av sexuella övergrepp mot djur.Demonstrationen samlas klockan 18.00 på Gustav Adolfs torg. Flera kända djurvänner och sakkunniga kommer att hålla tal och vi hoppas på en kraftfull protest med bred uppslutning. Efter demonstrationen serveras mat och material säljs till förmån för kampanjen. Det behövs redan nu hjälp att sprida information om demonstrationen. Beställ gratis affischer och flygblad genom att maila info@djurrattsalliansen.se Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller ring/SMS:a 0736-586593. Du kan även ladda hem materialet från vår sida och skriva ut själv. Hjälp oss gärna att göra reklam för demonstrationen genom att lägga upp vår banner på din hemsida/blogg eller sprid den här texten på maillistor och till vänner. www.stoppadjursexet.se

Inga kommentarer:

Bloggarkiv