2007-06-10

Körning, utställning och körning ...


Fredag efter jobb och snabb packning för att dra hem till syster och hennes familj. Lite mellanlandning på vägen till Norrköping och utställningen som var på G.

Steg upp, efter att nyss somnat klockan kvart i 7 och började göra mig iordning för utställningsdag. Kaffe, kaffe och knäcke.

Redan kl8 när man steg utanför dörren för att köra slog värmen mot en ... skönt man inte hade så långt att köra iaf och bilen var packad med vätska, vätska och minitält (som matte övat på att slå samman).

Som vanlig var det massa trevligt folk vid ringside och man tjaddrade så man missade halva utställningen.

Domaren - Ann Rode - hade dagen till ära en domaraspirant ? (hennes första pinscherutställning) - och det hela drog ut, drog ut, droooooog ut på tiden lite....

Bilder från dagen ligger i galleriet

Vegas tog sitt sjätte BIR och sin sjunde tikklass seger på raken - matte är så stolt! Resultat ligger under Resultatsiten. Vi stannade och väntade på BIG, tog ett par avduschningar av varma Vegas mellan. Så typiskt pinscher, vill inte, vill inte, ahhhh vad skönt, lite till, kom igen NU busar vi.... tänk vad lite vatten kan göra ;)
BIGdomare var Benny Blid - och där togs två schnauzer och en dp ut. Lilla Vegas, stod så väldigt duktigt och länge, över 30grader varmt ... men det räckte inte till.

Vi styrde kosan mot Trelleborg, underbara husse och två längtande grabbar istället
Väl hemma på parkeringen hade det blivit 94mil på 26timmar - en helt normalhelgkörning för oss utställningstokiga. Tur man har make som älskar en och kan underhålla bilen ;)

TACK för en trevlig dag och om man lite blygsamt får be om kommentarer på bloggen läggs in i BeeBronx gästbok - eftersom jag inte tycker man skall ansöka om ett medlemskap för att få skriva i kommentar som denna site kräver.... ???

Inga kommentarer:

Bloggarkiv